Openingstijden & entree

Museumkaart geldig

Tijdens de wintermaanden zijn wij gesloten, wel vinden er in de periode speciale evenementen plaats. Vanaf 1 april 2020 zijn we weer wekelijks geopend.

Klik hier voor het volledige activiteiten overzicht.

Gedurende het hele jaar zijn op afspraak rondleidingen voor groepen mogelijk.

Koop hier alvast uw kaartje

Feestdagen
Geopend: Pasen, Hemelvaartsdag en Pinksteren
Gesloten: Goede Vrijdag en Koningsdag

Entreeprijzen

Volwassenen € 8,50
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00

Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumjaarkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun pas tijdens reguliere openingstijden. CJP-kaarthouders krijgen 25% korting over de reguliere entreeprijs.

Groepen vanaf 20 personen (binnen openingstijden)
Volwassenen € 7,50 (excl. € 75,00 per gids bij een rondleiding met gids)

Groepen vanaf 20 personen (buiten openingstijden)
Volwassenen € 8,50 (excl. € 75,00 per groep kosten begeleiding/gids)

Schoolklassen
Voor schoolklassen en schoolreisjes gelden speciale tarieven, mail hiervoor naar kasteelhernen@glk.nl of bel: 0487 53 1976.

Goed om te weten

  • Tijdens evenementen gelden andere openingstijden en entreeprijzen. Kortingsbonnen en kortingskaarten zijn dan niet geldig.
  • Rolstoelgebruikers mogen het terrein van kasteel Hernen gratis bezoeken. Het kasteel zelf, de toiletten en de winkel zijn tot onze grote spijt niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Alle torens en verschillende verdiepingen zijn verbonden via diverse grote en kleine trappen in het middeleeuwse slot. De ruimtes zijn daardoor niet gelijkvloers. Wel kunt u heerlijk zitten op onze binnenplaats en genieten van de prachtige omgeving van het kasteel.
  • Honden zijn in het kasteel niet toegestaan met uitzondering van blindengeleidehonden en officiële hulphonden. Buiten het kasteel wel, mits aangelijnd of los lopend in het daarvoor bestemde gebied.
  • Drones zie hiervoor regels voor drones bij GLK.
  • Bekijk onze bezoekvoorwaarden.