Openingstijden & entree

Kasteel Hernen heeft haar poorten geopend woensdag, donderdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur in de periode van 1 april t/m 31 oktober. 

Zaterdag 18 augustus is het kasteel gesloten. Op 24 en 25 augustus tijdens de Brocante fair is de verplichte entreeprijs tot de markt € 3,00 , entree kasteel gereduceerd tarief.

Koop hier alvast uw kaartje


Feestdagen

Geopend: Pasen, Hemelvaartsdag en Pinksteren
Gesloten: Goede Vrijdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, zaterdag 23 juni en zaterdag 18 augustus

Gedurende het hele jaar zijn op afspraak rondleidingen voor groepen mogelijk.

Tijdens de wintermaanden zijn er regelmatig speciale evenementen, die u kunt vinden in ons activiteiten en excursie overzicht.

Entreeprijzen

Volwassenen € 8,50
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00

Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumjaarkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun pas tijdens reguliere openingstijden. CJP-kaarthouders krijgen 25% korting over de reguliere entreeprijs.

Groepen vanaf 20 personen (binnen openingstijden)
Volwassenen € 7,00 (excl. € 25,00 per gids bij een rondleiding met gids)
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 3,20

Groepen vanaf 20 personen (buiten openingstijden)
Volwassenen € 8,50 (excl. € 25,00 per groep kosten begeleiding/gids)
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00

Schoolklassen
Voor schoolklassen en schoolreisjes gelden speciale tarieven, mail hiervoor naar kasteelhernen@glk.nl of bel: 0487 53 1976.

Praktische informatie

  • Tijdens evenementen gelden andere openingstijden en entreeprijzen. Kortingsbonnen en kortingskaarten zijn dan niet geldig.
  • Vanwege de trappen is de bezichtiging van het kasteel helaas minder geschikt voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn.
  • Honden worden niet toegelaten in het kasteel. Het gedeelte direct grenzend aan kasteel Hernen is aangewezen als hond losloopgebied. 
  • Bekijk onze bezoekvoorwaarden.