Kinderfeestjes

Vier de verjaardag van uw dochter of zoon in een stoer kasteel.
Waan je in de middeleeuwen en ontdek de schatkist.

Dwaal met je vrienden en vriendinnen door het kasteel. Voordat je op pad gaat ligt in de schatkist een belangrijke brief en een ‘pratende’ lantaarn. Tijdens de rondgang hoor je niet alleen van de kasteelmuis over het leven in het kasteel, jullie gaan ook op zoek naar de code om de schatkist te kunnen openen. Als de kist open gaat is er voor iedereen een kleine attentie. Op zolder gaan jullie ook nog kijken naar een hele gave show over de ingestorte toren. Er valt dus veel te ontdekken!

Op de binnenplaats mag je na afloop pijl en boogschieten, waarna je buiten het kasteel een leuke buitenspeurtocht gaat doen.

Het is natuurlijk extra leuk als je verkleed komt!
Zelf meegebrachte drinken en/of eten is buiten toegestaan, er staat een picknickbank voor jullie klaar op het grasveld.

Het gehele programma duurt zo'n 1,5 uur.
Na het ontvangst en uitleg door de gastvrouw/heer gaan de kinderen onder begeleiding van de ouder(s)/begeleiders de rondgang maken.

Het kinderfeestje is vanaf 1 april te boeken op woensdag - donderdag en zaterdagmiddag. De kosten zijn €74 inclusief 10 personen.
Kom je met meer dan 10 personen? Dan betaal je aan de kassa voor ieder kind boven de 10 personen €8 en volwassenen betalen €10. (donateurspas/museumkaart is dan ook geldig)

U kunt hier het kinderfeestje boeken.

 

Contactformulier kasteel Hernen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op kasteel Hernen, vul dan onderstaand formulier in.