Trouwen

In het pittoreske plaatsje Hernen ligt het middeleeuwse kasteel Hernen midden tussen de weilanden en bossen en daarbij aangrenzend aan het kasteel een besloten ommuurde tuin. De ideale plek voor jullie huwelijksdag.

Trouwen op Kasteel Hernen

In het pittoreske plaatsje Hernen ligt het middeleeuwse kasteel Hernen midden tussen de weilanden en bossen en daarbij aangrenzend aan het kasteel een besloten ommuurde tuin. De ideale plek voor jullie huwelijksdag.

De mogelijkheden in het kort:

  • Burgerlijk huwelijk of geregistreerd partnerschap in de ridderzaal, de schuilkerk, de binnenplaats of de romantische ommuurde tuin.
  • Een fotoreportage in en rond het kasteel.
  • Een rondleiding door het kasteel voor uw gasten.
  • Toost met champagne en bruidstaart.
  • Een receptie en/of diner via lokale cateraars of anders in één van de ridderzalen of op de intieme binnenplaats. 

De vrijdagen zijn speciaal vrij gehouden van andere activiteiten, zodat jullie in een besloten setting jullie huwelijksdag kunnen vieren. Andere dagen zijn soms in overleg mogelijk.

Graag maken wij met u een afspraak om samen te kijken hoe wij de “dag van uw leven” tot een onvergetelijke dag kunnen maken.

Gasten van 13 jaar en ouder moeten een coronatoegangsbewijs kunnen laten zien en bij verplaatsing een mondneusmasker dragen.

Voor het vaststellen van de trouwdatum en invulling van de ceremonie verwijzen wij u graag naar Gemeente Wijchen via het telefoonnummer 024-751 71 11 of www.wijchen.nl

Contact
Kasteel Hernen is bereikbaar via tel. (0487) 53 19 76 (april t/m oktober op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag tussen 12.30 en 17.00 uur) of het gehele jaar per e-mail: hernen@glk.nl
Meer informatie over Kasteel Hernen vindt u op: www.glk.nl/hernen.

Alle informatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Prijzen Verhuur 2022* 
Locatiehuur: € 245,00 per uur.
Alleen Huwelijksceremonie € 750,-
Opbouw -en opruimkosten: € 75,00 per uur.
Catering: Zelf te regelen**
Bruidsreportage (1,5 Uur): € 150,00 verlenging per half uur € 25,00

*Dit zijn indicatieprijzen en definitieve prijsstelling zal in overleg worden afgestemd.
** Uiteraard kunnen wij u wel enkele bedrijven adviseren, maar u bent vrij in uw keuze.